Unieke woongebieden
met een eigen gezicht

Hengelo is een aangename stad om te wonen en te werken. Een veilige stad met prettige woonwijken en een ruim voorzieningenaanbod. Hengelo heeft een keur aan winkels, gezellige café’s en restaurants en prachtige voorzieningen zoals Schouwburg Hengelo en poppodium Metropool. Sporten en ontspannen kun je er volop. Zowel in de stadsparken als in het buitengebied. De gemeente Hengelo heeft een veelzijdig aanbod aan bouwkavels, bestaat uit verschillende wijken en buitengebieden, ieder met een eigen karakter. Kies maar waar u wilt wonen!

Kies de kavel
die bij u past

Naast een fijne woning, is de plek waar u woont minstens zo belangrijk. Kies uw type woning, geef aan wat voor u belangrijk is en vind de kavel die bij u past.

Welk type huis wilt u bouwen?

Ik ga een huis bouwen, <br class="d-none d-sm-inline" />wat komt daarbij kijken?

Ik ga een huis bouwen,
wat komt daarbij kijken?

Een huis bouwt u niet alleen. U heeft verschillende partijen nodig die u helpen bij het ontwerp, de begeleiding en/of de bouw van uw woning. U bepaalt zelf wie u inschakelt en welke werkzaamheden u uitbesteedt of juist zelf wil doen. De keuze is aan u. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Lees verder

Kavelnieuws uit Hengelo

Actueel

Contact met
gemeente Hengelo

Bezoekadres

Stadhuis gemeente Hengelo
Burg. van der Dussenplein 1
7551 EB Hengelo

Eén aanspreekpunt

Wij vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt hebt voor al uw vragen. Wij hebben er hierbij voor gekozen dat u voor elke locatie een eerste aanspreekpunt hebt.
Jesse is uw eerste aanspreekpunt en klantenbegeleider voor Broek en Landmanserve.
Heeft u vragen over Dalmeden dan zijn Marije en Jolanda uw klantenbegeleider.
Heeft u vragen over Marskant dan is Jolanda uw klantenbegeleider.
 

Vragen

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. De gemeente Hengelo is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 14 074

Bekijk ook de veelgestelde vragen

Loading